Preloader image

Storitve

Vrhunski izdelki in objekti s skrbno izdelanimi detajli po meri naročnika

Z nami v korak s časom

V zadnjem obdobju redno sodelujemo pri vgradnji avtomatskih skladišč (Lekarna Radovljica, Lekarna Trnje Brežice, Lekarna Koper, Lekarna Semedela, Lekarna Šentjur, Lekarna Lucija, Lekarna Izola, Lekarna Qlandia Kranj, Lekarna Primskovo, Lekarna Gorenja vas, Lekarna Kranj, Lekarna Cerklje, Lekarna Štepanjsko naselje, Lekarna Jesenice). Ponujamo vsa dela, ki so potrebna za uspešno vgradnjo – tako v nove kot tudi v obstoječe lekarne, ki jih ustrezno predelamo.
Pri tem posebno skrbnost posvečamo zaščiti obstoječe opreme in artiklov.
V kar največji meri se poskušamo prilagoditi vašemu delu in delovnemu času in zagotoviti nemoteno poslovanje lekarne. Določena dela opravimo izven vašega delovnega časa.

Razlika je v detajlih

Naše vodilo in naš cilj so vrhunski izdelki in objekti po meri naročnika, s skrbno izdelanimi detajli. Zato sodelujemo s predanimi strokovnjaki, ki z ljubeznijo in veseljem opravljajo svoje delo. Z našimi izvajalci gradimo na dolgoročnem poslovnem sodelovanju, ki temelji na poštenih poslovnih odnosih in odlično opravljenem delu. Nikoli in v nobeni fazi ne iščemo poceni, nepreizkušenih zamenjav – ne za izvajalce in ne za izdelke ali materiale, ki jih uporabljamo. V naši ponudbi ni izdelkov vprašljivega izvora ali kakovosti. Na vsa dela dajemo garancijo in zagotavljamo servis.

Najboljši servis

Zagotavljamo najboljši poprodajni servis s hitrim odzivnim časom. Z veseljem in enako skrbnostjo opravimo vsa dodatna dela in tudi najmanjša popravila. Na nas se lahko zanesete v vsaki situaciji.